About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, November 15, 2010

Gigih sungguh

 dah lama mencari2 inner/anak tudung yg sesuai...yg selesa dan xmelekat kat muka...asyik2 bli online mcm xbest je..pastu tgklah satu blog ni ayunar...tgk review mcm best...kali ni igt nk tgk n rasa dl..tuan blog ni kdg2 ada buka booth jual inner n tudungnya...11-12hb ari tu dekat JPM putrajaya tp xsempat nk gi sbb dlm kul 11-3ptg je...so tgk2 13-14hb dia ada bukak booth kat SMK bukit saujana, PD..

pastu racun my sis..cubalah pki shawl pulak..asyik2 pki tudung sama je..boring tgk..ekeke pompuan yg boring  tgk haha...akhirnya teracun habislah ..kali ni dia lak yg bersemangat inspira haha waja dh xde kan :p...siap nk gi PD tu...aku xdelah smgt sgt awal2 sbb rs mcm jauh tp tgk2 kalau dari umah my sis tu kat dengkil sbnrnya xjauh sgt pun ikut jln dalam..ikut salak tggi bla bla tol pun xde..minyak pun dlm rm10 je...lebih kurg kalau pos online kan...

bergmbr adalah wajib hiks..abaikan brg2 tepi tangga tu muahehehe


                                                 libina itu bukan saya yg punyeee

     syuhadah tu nape tergaru2 kepala..mcm kucing ilang anak je ekeke...eh lupe dia takut kucing haha
on th way2 dua membuta haha..senang skit ..kalau x..sekejap ke depan sekejap ke belakng budak 2 org ni hiks


                                               dh teleng kepala cik bie .....sila baring hhaha

inilah booth n tudung2 n innernya.....nant dh pki nant akan direview ..lum sempat pki lg hihi





2 jari2 menari:

yUs said...

wahahahah bie..aku da pakai kat opis ari nih..terbeliak mata diorg ckp aku mcm madam....hahahah pastu kaklinda sms ckp dia nk beli lg inner tu sbb ari nih dia pakai sedap...kaung kuang2 ngan kaklinda sekali mkn racun mu.cetttttt

bie said...

hihihi bgs2..skg tgh racun kaknor lak..dia siap nk try dulu tu..sib baik ada bwk blk hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...