About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Tuesday, November 29, 2011

Lautan Oren di Surf Beach Sunway Lagoon

Buat kali kedua di buat kat tmpt sama tp kira buat kali pertama aku pergi..smpi2 dekat pukul 8.30 camtu..org dh ramai tgh beratur tggu nk masuk. ari yg sama ada 2 lg company buat family day tp kat area lain..so ada 3 family day kat sunway lagoon..tema adalah Raiders of The Crown Jewel
                                                                        sesakk
                                                5parks = All Parks access ..yabedabeduuu!!!
                                           entry ni mmg byk muka sy harap maklum kekekkee
                                                                    breakfast dahulu
senamrobik
terjumpe kawan hahaa k'ana
persembahan xtahu nama pe hahhaa
persembahan sembur2 api
persembahan joget2 dr sunway lagoon
upacara pelepasan belon
upacara memecahkan belon oleh org2 besar(tmsk lah aku hihi, best pulak men pecah2 belon ni) dan mengutip belon oleh budak2 kecik...dh mcm bunyi mercun raya pulak
                                                perasmian oleh COO..CEO xdtg..ada keje kot
                      dah tergedik2 xsbr nk buat face paint..masa kecik2 dulo xpuas men kaler2...
                                               tadaaaaa....butterfly in my face hahahahah fly fly
lepas perasmian ada acara telematch..dimulakan dgn kanak2 dl smbl ada lucky draw..so plan pi layan etreme park dl...granprize ni slalu cabut akhir2 kan...lebih kurg 100++ hadiah lucky draw..tp hajat dihati nk grandprize , galaxy tab ke ,samsung SII ke, macbook ke kan
baru beberapa langkah melangkah tiba2 no dh kena cabut...uwaaaa nk happy ke nk sedih hahahaha huhuhuhu
i'm lucky girl but not lucky prize hahahaha...galaxy tab dh bertukar menjadi jug kettle kekekekeke..xpela bertuah la jugak kan kan kan huhuhu.....sape2 kawin dpt hadiah ni dr aku phm2 je lah hahahaha ;p
             maka trus membawa hati yg lara terjun...xtggu dh majlis abis tggu amik mkn tghari je kikikikiki

scream park...haha ada cerita kelakar kat sana.....msg2 xberani nk duk dpn..ada la abg srg ni jd tukang dok dpn..pastu yg len2 dok ngikut kat blkg dh jd beratur mcm keretapi pulak..mmg terkujat2 la kena sergah ngan hantu hahhaa..lepas terjerit2 tergelak2 pastu terjerit2 tergelak2...smpi kat satu bhgn ni kena sergah ngan pocong kot..terjerit la smua terutama pompuan lah termasuk la aku hahaha..skali group kitorg yg masuk ni terslh lari ke laluan lain...so hantu yg mgusik td tiba2 ckp kat yg dpn " eh bang, lalu sini lalu sini", smbl tunjuk jln....maka abg tu pun ckp ' eh slh jln ek, terima kasih hantu"...terkekek2 la smua org tergelak2 smpi sakit perut2 hahaha..uat lawak je hantu ni blh tunjuk jln pulak..tp yg part yg best bila lalu bhgn 3D..mmg cantik hohoho
roller coster...cuaca mmg xbaik sgt hari tu...kejap hujan kejap ok..first beratur nk nek ni..dh smpi turn dh duduk pun dlm tu tggu nk gerak skali hujan la pulak...so kena la kuar..kena tggu smpi hujan redha n trek kering sbb brek landasan dh basah kan..bahaya nek...so sementara tggu yg ni tu yg gi layan scream park tu...2nd time beratur ,berjaya nek.....kalau nk lg rs mencabar duduk depan sekali......umpama jantung tertggl kat blkg hahahahahaha
                                                                done!
ini pun done! rugi xmen dh all access kan

                 comottttt... selepas beberapa jam...sbb kejap2 terkuis kejap2 terlap..camni la jadinya hohohoho
                                                         saksikan video khas ;p
video

video


Thursday, November 17, 2011

weeeeeuuuuuuu


saya sudah tidak sabar lg lg ow owh

1)....sbb event yg dl sy terlepas..ada hal lain time tu, ms tu pun buat kat sini jgk
2)....sbb saya dah lama xmasuk sunway theme park kikikiki,yg ni xyah byr plk tu lg la best haha
3)....sbb family day ni 2thn sekali kalau terlepas kali ni kena tggu lg 2 or maybe 3 thn lg..

tp sebenar benarnya sbb plg utama adalah no 2 tu ,nk masuk sunway n main game2 yg best2 dlm  tu hihihi..walaupun maybe lone ranger pun xpelah...belasah jeee...yelah org len sibuk duk keja anak msg2 hahaha

moga sy menang cabutan bertuah yg best best weeeeeeeuuuuuu...kena smyg hajat smggu ni hehehhee...tp hrp2 cuaca time tu pun elok lah kan maklumlah skg ni asyik ujan je ptg2, pg2 pun ...n moga2 diri sendiri sihat walafiat ari tu, tu yg ptg kannnnnn

Wednesday, November 9, 2011

meminang

entry pantas dan cpt..smbgan entry lepas..skg ni mls btl nk tls buat caption pendek2 je
bekas dh siapkan dr KL lg..tggl blk kg je isi2 cokelat n buah

hepp..apa ni ikut...kena duk umah laaaa
majlis start kul 3ptg..xjauh pun dkt je..sama negeri jugak hehe

majlis dimulakn oleh pak muda @ pak sedara sbg juruckp

bergmbr adalah wajib
kalau org kelantan sama org kelantan dulang hantaran balas sama 5 bls 5 , org luar xtau plk camne
majlis kejap je rs mcm xsmpi 15minit dh siap haha ...pastu trus sarung cincin
org laki pun kena sarung jugak ek..haha belasah je lah

sibuk bergossip psl make up..adohyaii
dah selamat bertunang adik ku srg ni smlm haha....kalau rs nk kasi hadiah kat akaknya ni sila kawin cpt2 muahaha..nk mintak apa ya..dl org kasi kain kan kalau langkah bendul tp skg zaman dh teknology..kena tukar jd ipad kot kekekeke...tergaru la kepala tu muehehehe...


Tuesday, November 8, 2011

5 berbalas 5


baru nk meresize gmbr...nant smbg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...