About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Tuesday, November 29, 2011

Lautan Oren di Surf Beach Sunway Lagoon

Buat kali kedua di buat kat tmpt sama tp kira buat kali pertama aku pergi..smpi2 dekat pukul 8.30 camtu..org dh ramai tgh beratur tggu nk masuk. ari yg sama ada 2 lg company buat family day tp kat area lain..so ada 3 family day kat sunway lagoon..tema adalah Raiders of The Crown Jewel
                                                                        sesakk
                                                5parks = All Parks access ..yabedabeduuu!!!
                                           entry ni mmg byk muka sy harap maklum kekekkee
                                                                    breakfast dahulu
senamrobik
terjumpe kawan hahaa k'ana
persembahan xtahu nama pe hahhaa
persembahan sembur2 api
persembahan joget2 dr sunway lagoon
upacara pelepasan belon
upacara memecahkan belon oleh org2 besar(tmsk lah aku hihi, best pulak men pecah2 belon ni) dan mengutip belon oleh budak2 kecik...dh mcm bunyi mercun raya pulak
                                                perasmian oleh COO..CEO xdtg..ada keje kot
                      dah tergedik2 xsbr nk buat face paint..masa kecik2 dulo xpuas men kaler2...
                                               tadaaaaa....butterfly in my face hahahahah fly fly
lepas perasmian ada acara telematch..dimulakan dgn kanak2 dl smbl ada lucky draw..so plan pi layan etreme park dl...granprize ni slalu cabut akhir2 kan...lebih kurg 100++ hadiah lucky draw..tp hajat dihati nk grandprize , galaxy tab ke ,samsung SII ke, macbook ke kan
baru beberapa langkah melangkah tiba2 no dh kena cabut...uwaaaa nk happy ke nk sedih hahahaha huhuhuhu
i'm lucky girl but not lucky prize hahahaha...galaxy tab dh bertukar menjadi jug kettle kekekekeke..xpela bertuah la jugak kan kan kan huhuhu.....sape2 kawin dpt hadiah ni dr aku phm2 je lah hahahaha ;p
             maka trus membawa hati yg lara terjun...xtggu dh majlis abis tggu amik mkn tghari je kikikikiki

scream park...haha ada cerita kelakar kat sana.....msg2 xberani nk duk dpn..ada la abg srg ni jd tukang dok dpn..pastu yg len2 dok ngikut kat blkg dh jd beratur mcm keretapi pulak..mmg terkujat2 la kena sergah ngan hantu hahhaa..lepas terjerit2 tergelak2 pastu terjerit2 tergelak2...smpi kat satu bhgn ni kena sergah ngan pocong kot..terjerit la smua terutama pompuan lah termasuk la aku hahaha..skali group kitorg yg masuk ni terslh lari ke laluan lain...so hantu yg mgusik td tiba2 ckp kat yg dpn " eh bang, lalu sini lalu sini", smbl tunjuk jln....maka abg tu pun ckp ' eh slh jln ek, terima kasih hantu"...terkekek2 la smua org tergelak2 smpi sakit perut2 hahaha..uat lawak je hantu ni blh tunjuk jln pulak..tp yg part yg best bila lalu bhgn 3D..mmg cantik hohoho
roller coster...cuaca mmg xbaik sgt hari tu...kejap hujan kejap ok..first beratur nk nek ni..dh smpi turn dh duduk pun dlm tu tggu nk gerak skali hujan la pulak...so kena la kuar..kena tggu smpi hujan redha n trek kering sbb brek landasan dh basah kan..bahaya nek...so sementara tggu yg ni tu yg gi layan scream park tu...2nd time beratur ,berjaya nek.....kalau nk lg rs mencabar duduk depan sekali......umpama jantung tertggl kat blkg hahahahahaha
                                                                done!
ini pun done! rugi xmen dh all access kan

                 comottttt... selepas beberapa jam...sbb kejap2 terkuis kejap2 terlap..camni la jadinya hohohoho
                                                         saksikan video khas ;p
video

video


3 jari2 menari:

ana-kirana said...

besnyaaa..kak ana tak sempat tgk apa2 aktiviti kat pentas pon.,.tu pon senamrobik sempat berapa minit hhuhuhuhu

YuS said...

ade 5 parks???yg aku tahu ade 2 jer...aper lg 3 tu...tp mcm best je...hahahah nk kene g nih....aper2 pon kene lps USS dulu aaa

bie said...

kak ana: hehe best2..rugi xmen hikhikhik
yu: a'ah 5park...waterpark,amusement park,extreme park,wildlife park,scream park hahhaa..keno simpan duit dl la nk g USS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...