About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Tuesday, November 9, 2010

Baru keluar gua

sudah rindu sama saya ya ya ya...sila anggukkan je kepala mcm burung belatuk....baru blk bertapa dr atas gunung alam 7 sakti ...menambah kuasa2  kekuda yg berkurgn juga mempelajari teknik2 baru seperti lingkaran api maut,bola sakti kuasa biru, tendangan zirafah belang merah, tumbukan pecah dinding..eh eh terlebih sudah


finally projek akhir tahun dh hampir siap utk hantar tapeout, setelah begitu begini akhirnya tinggal final check b4 submit..kalau ok boleh lah submit..kalau xok pun kena submit jugak hahahaa...nant KPI dpt 0 ooohh........maka lepas ni bolehla berfoya2 smpi hujung tahun @ smpi projek baru dtg kan bos kan kan :p,bos xbc kn blog ni kan haha.. ...mengadap komputer smpi muntah hijau....duk diam2 kat meja smbl telinga pki earphone layan jiwa :p dgn mulut ngupngapngup mkn biskut oat cicah nescafe....oh sedappp....blogwalking sana sini dialam maya jugak walking sana sini kat meja org bila dh bosan duduk.....mengrefresh fb berpuluh2 kali sehari diopis...oh dgr2 fb n skype mau diblock..haiyaa xbaik oooohhh...jgn jgn

 sebulan lebih b4 masuk tahun 2011..moga tahun depan sy lebih byk ketawa dan senyum....beberapa perkara perlu disettle dlm ms sebulan stgh ni ...menghabiskn claim gigi tahun ni..rugi xpki masih byk lg bakinya...so haruslah cpt2 booking appointment dgn Dr poon yg hensem tu hahaha hujung2 tahun mcm ni slalu fully book je kliniknya itu yg kat seri petaling tuu sebelah public bank....inilah klinik plg best yg pernah aku pergi danmasih setia smpi skg...doktor2nya sgtlah mesra alam dan buat pun dgn baik sekali xsakit punn.....juga menghabiskan cuti2 yg masih berbaki yg dh xleh di carry fwd lg dh...dh terover carry fwd dh...ceh mcmlah byk sgt lg :p....juga lawatan smbl belajar dan cuci2 mata ke shoopiing2  kompleks sempena hujung tahun .....hujung tahun bersamaaan SALES

                                   1, 2,3,4,5,6,7,8,9...oh byk lg parut jerawat yg lum ilang ni


bersama minah2 oren...mereka pantang nmpk cik bie trus nk bergmbr ..eh eh silap cik bie yg pantang nmpk mereka ;p



oh saya sudah rindu nyanyi2 sama kamu kamu kamu dan kamu smua walaupun sy nyanyi mcm kartun @ deaftone.... keciannn haha

5 jari2 menari:

yUs said...

hahahah bagus laaa da kuar dari pertapaan kan....aper lg byk benda nk kene update tuh :-p

knor said...

hahaha mesti byk aura ni ... Mu br kuar bertapa, aku plak nak bgtau la blog aku yg dok bertapa lg, sila-sila.. Aku dah dah deactivate fp, hehehe

kokkino_neraida said...

yu: yelah keje dh siap :p
kaknor: dh buat blog eh ..okei2..jgn lupa buatla nuffnangs haha

~hidayah~ said...

nuffnangs? aku tak reti la plak .... camne tu?

kokkino_neraida said...

nantlah aku tunjuk...kalau ckp je susahnk phm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...