About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, November 10, 2010

bila pergi seminar..tapi xphm +kebosanan T_T

 ptg smlm ada seminar dekat bukit jalil golf resort...kalau bukan makan free xdenya rajin nk gi hahaha.....padahal bos besar dh register smua nama and compulsory smua kena pergi haha...tp sbb utamanya adalah masing2 nak menang lucky draw...lumayan tu...antara hadiah menarik adalah ipod shuffle,ipod nano,external hardisk 500G  Buffolo dan dan dan iphone4...sila baca lagi sekali IPHONE 4 :p

aku ni kalau sekolah dulu...cikgu atau lecturer start mengajar..aku pun start menguap hahhaa..asyik terpaksa cover je mulut..karang kecik ati lak cikgu haha..sejam pertama je dpt bertahan....pastu otak dh melayang entah kemana2...kalau x berangan,tido...dulu pakai spek lah la cover mata tu...org pun xbrape nmpk...budak ni tido ke ngan baca buku....kalau x kena siku ngan member sbelah, tersedar sbb tersenguk or terlanggar kepala or bahu member sebelah .....itu sbb gaklah dulu kena gak repeat paper elektromagnet haha..susah weh paper tu ngan xphmnya ngan susah nk bygkn arus letrik medan magnet smua.....eh dh lari topik pulak ya kehkehkeh...

k berbalik topik asal......disebabkn pergi sbb lucky draw tambah tolak minus darab xpaham sgt apa kebenda lah seminar ni..apa benda lah dia dok cerita...maka jadilah mcm ni haha


ni member sebelah....dok melayan iphone je...men game ...bau kedai lg ni hihihi

                                                          









hasil separuh masa pertama kelas lukisan selepas boring men game kat hp tapi asyik menang je...

dgr je tea break mata trus segar....xpun dgr je presenter ckp summary...terus bersemangat kemas meja hai hai hai...masuk separuh masa kedua jadi blk ke asal hahha..lucky draw dia buat last sekali..so sabar je byk2

                                               hasil separuh masa kedua member sebelah


hasil separuh masa kedua diri sendiri  ekeke...ni sebenarnya tgh belajar gak ni..belajar logik...'There are seven basic logic gates: AND, OR, XOR, NOT, NAND, NOR, and XNOR bla bla bla....'
inipun berenti sbb pensel dh tumpul..igtkn nk bgn amik meja sebelah..nanti org kata anak sape lah ni haha...xcukup gula2...makan pensel pun jadilah

masa ditunggu pun smpi...berdebar ni berdebar...akhirnya lucky jugak diriku ini tp bukan lah iphone4 idaman ramai itu huhuhu...saya dpt iniiii...IPOD NANO


sbnrnya sikit je lg sikiiiittt je nk menang iphone tu hahaha.... ini adiah last b4 hadiah iphone4 tu...cuba bygkn kalau adiah ni xde...konpem dpt iphone4 tu hahhaa..ayat org kecewa..nangis golek2 ekekeke...org yg bertuah dpt iphone4 tu opismate gak...tahun lepas pun dia dpt lucky draw gak seminar yg sama...mmg lucky lah dia haha..tahun depan disqualified lah ni ekekkee...lepas ni kena gi menuntut jampi serapah ngan dia...aku punya jampi serampah mentera xcukup power lg wakakakkaa...


mula2 dpt benda  ni dok belek2... tertanya2 camne la nk pki benda alah ni...cucuk kat telinga je ke..ke leh cucuk kat kereta jugak...boleh gak buat layan lagu2 time blk kg lebih2 lg bila dkt kwsn yg xde coverage radio...so trus bukak google taip 'camne nk pki ipod nano' hahhaa..sila gelakkan saya yg mcm org darat ni ekeke

tdo mlm mimpi iphone4 haI..xpelah tggu beli iphone5 6 7 jelah...tp bli ngan menang xsama huhuhu...trus peluk bantal golek gigit jari


4 jari2 menari:

ana-kirana said...

naya kalau bos tgk catatan korang hahahaaa

jadi la dpt gak tuuuu huhuh w
cek pon frust gakkkkkk tak dpt iphone uhuk!

NaZa said...

korang ni menang la jugak...jeles2.. huhuh

yUs said...

hahahah korang2 yg tk dpt iphone tu pi pakat2 tahun depan jgn kasi org yg menang tu join seminar...hahahahah

bie said...

k'ana: haha harap2 bos xtgk lah hik3...marilah sama2 kita mengodek gadget kita ni huhu

naza: tu la sape suh dok men iphone ...sbb tu xdpt dah hahhaa

yu: itulah kena disqualified ni tahun dpn ekekkee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...