About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, May 27, 2009

brg dh smpi

yeay barang dh smpi .....

apa tu? ini dia hehehe..nota2 jahitan..pas ni leh lah try buat btl2..tp xde mood lg skg ni...kena cari mood dl neh hahaha ...
ini nota kemeja lengan pendek dgn nota mini jubah+kain duyung
ini plk kurung moden+gaun labuh dgn
nota kebaya leher tggi+potongan princess+kain kembg payung pola baju kanak2 yg kat atas tu..

......entah jadi entah tidak hahahahha............

6 jari2 menari:

NaZa said...

pasni leh la tempah yek.. pastu fotostat nota. hihih

kirana said...

cepat jahit nk tgk..pastu leh buat baju aisya hehe amik murah2 dah ler :P

kirana said...

cepat jahit nk tgk..pastu leh buat baju aisya hehe amik murah2 dah ler :P

bie said...

naza: hehe...boleh je fotostat..tp kena kaler sendiri la yg part berwarna tu hahaaha

k'ana:hihihi..tgh warm up amik mood nk stat ni hahaha

Z.ash collection said...

mana nak dpat pola kain uh ...ade info x ?

bie said...

zash : saya bli online dgn azima..ni blog dia leh refer kat situ, moga membantu :-) http://azimadiyshop.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...