About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Friday, May 8, 2009

Jcard Day

Balik dr mengenyangkan perut di Equotorial Bangi smlm, berkira2 nk pergi ke x Jcard day kat IOI mall...sblm ni xpernah gi lg Jcard day ni...time sales biasala...so pikir2 pergila,first time pergi jcard ni haha..igt nk cari sandal satu..maklumla yg ada dh nazak benor...alasan :p...jln sebatu pun blh dgr. Sampai2 mmg dh rmi org...tmbhan org blk keje skali...tgh enak2 mencuci mata melihat rege2 yg terpamer..tiba2 'pap'...tali handbag putus..tali beg ni mmg tggu masa nk putus je sbnrnya... huwaa makaaa.... niat membeli sandal telah bertukar menjadi terpaksa membeli bag huhu..seksa berjln ngan beg terputus talinya...xleh bli dua2 haha.. xcukup budget..insuran kete xbuat lg ni...next week expired haha...jln2 xsedar dh nk isyak..pi la smyg maghrib dl..pastu smbg balik explorasi ...gigih betul hahaha dgn baju keje ni.. hasil belian yg sempat dirembat..ada lg tp xleh tunjuk haha..brg2 wanita

ni la beg yg paksa rela beli..beg kecik je ..beg yg berkenan mahal la plk, haha..xpe yg tu simpan bli masa dpn haha..bantal tu xbli ..dpt adiah beli beg tu..rak tu utk nk letak benang2 dan zip2 yg berlambak2 kat umah..rak tu harga rm27.90 tp lepas less dpt rm8.35..rs cashier tu slh tekan la..sbb dekat rak tu tulis 10% less..tp dekat tanda harga tu dia pergi mark dgn marker kaler merah..so kalu ikut kaler, kaler merah ..70% diskaun..haha rzekiku...lg satu cake tester ngan sudip tu dibeli hanya dibuat pekasam dl haha..tu utk nk cukupkan belian rm100..min beli rm100..leh dpt baucer jusco rm10..

pas dpt baucer jusco rm10 igt nk g uat beli bantal golek haha..tp pikir2 pyh pulak nk jln..dh la parking jauh kat wing baru bukak tu huhu..xpe la..simpan je dl...next time pulak....begitulah expedisi menghabiskn duit..balik2 mandi semua...makan epal yg 'dicuri' kat hotel..kena diet skit hahaa,mkn xigt kat hotel..smbl melayan american next top model..pastu tdo kepenatan..ari ni adalah mood jumaat hahaa

p/s:ada vision warehouse sales la 22-24may ni...:p

7 jari2 menari:

Anonymous said...

wah..wah..shopping sakan nampak, nasib baik niza x g kalu x mesti abis niza rembat kat JJ tu..haha.

NaZa said...

sedih2.. xleh nak pi. huhuhh

kirana said...

LAMA TAK GI JCAD DAY HUHUHUHUH
MASA BUJANG MMG RAJIN


WAREHOUSE SALE!!NAK LAAA PEGI

bie said...

NIZA: HEHE..mmg kalau g sana xsah kalau x pi

naza: xpe2...survey jusco lain pulak bila jcad day hehe

ana:jum2..haha tu la..pun igt cam nk bli vision je sbjk dua...simpan uat pekasam dl pun xpe haha

mamahiro said...

wahhhh~ cam sama je beg tu dgn beg aku.. hahahaha

bie said...

mamahiro: sama ke ekekeke...nant aku tgk

buzzybug said...

mak aihhh... borong sakan!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...