About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, May 4, 2009

Dinosour menyerang KL

sabtu lepas sempat ke pameran dinosour kat midvalley...tp ticket masuk nya cam mahal jel..rs pameran dinosour kat petrosains lagi best n ticket masuknya murah je rm6,budak bwh 4thn free,ada game...leh amik gmbr free...tp yg ini ticketnya dah la rm12 dewasa..budak2 rm8...pastu pameran je, rs cam xberbaloi ngan harga tu ..xseperti apa yg kuharpkan hahaha..cuma bezanya kat klcc tu dinosour je..yg ini ada la tmbhan lain mcm semut,lipan,labah2
muka cuak sbnrnya hahahaha
bersama abg zoey

4 jari2 menari:

kirana said...

patut mcm kenal jer gambar last tu

pi tgk kat genting lagi best bie..
ada bunyi bagai gerak2 ahha

bie said...

kat genting ada jugak ke..mmm..xtau pulak..yg ni ada bunyi n gerak gak...tp xmenakutkan pun

NaZa said...

bile plak nak pi genting yek... nak pi, tp mesti fakhry takut. rugi plak duit..

bie said...

naza:hehe..pi je...mesti xtakut punya..awal2 je haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...