About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Sunday, May 17, 2009

toner mata permata hijrah

first time tgk toner ni masa kat MAHA thn lepas ,ms tu xde la beria sgt nk try sbb xtau btl ke product ni..pastu bc byk review2 kat forum psl produk ni,trgn plk nk try....pastu makcik aku ada pki toner ni n sbb katarak..so far matanya dh okei n my sedara pun pki sbb ada silau.. silau ni menyebabkan seseorg pyh nk drive mlm2..after dia pki..silau dia dh ok n dia dh blh drive mlm..
so try yg ni,set siang mlm + spray..sbb power spec/lense ku amat la tggi...hopefully blh la reduce power spec,ada yg spray lg bgs..dia kata la..tp mahal sgt...toner ni dh beli lama dh ..kat dlm satu forum...sbb masa tu ada promosi..dpt murah skit..yg spray biasa 75ml..yg ni dia kasi 115ml...tp masa tu xpki lgi..simpan uat pekasam dl sbb ms tu stok contact lense byk lg..takut nant power turun rugi lak kan...dh xleh pki..padahal xsedar power dh naik masa tu :p..kes persan la ni ekeke....

dh lama xgi check power mata..dok pki la lense power skg, belah kiri 525 n belah kanan 500..sbb rs okei lg..last sabtu sajeje pergi check..tgk2 makin naik la pulak power ...belah kiri dh jd 625 n belah kanan 550..tggi kan hohoho..apa lg stat today pki la....so kita tgk progressnya sbln dr skg..apakah berkesan atau x hehehe

4 jari2 menari:

kirana said...

dok tengok lyout ja..mau power tak naik
claim kat mimos hehehhe


bie oder ngn sapa?k.ana nk beli utk mak..bb ada katarak tu
dlu nk oder kat online..takda stok lak

bie said...

k.ana: tu lah dok tgk layout je n tgk benda2 len lg hahaha..mau power xnaik..bi beli kat forum wanitamelayu.com bhgn produk kesihatan...kat situ mmg mcm ada je stoknya..try ty yg promosi ada lg x, jimat skit..

buzzybug said...

nak try gak lah. hehe...

bie said...

niza:try jgn xtry..nant leh uat progress report sama2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...