About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, May 12, 2010

last weekend yg agak penat tp menyeronokkan

cerita last week...sdimulakan dgn hari SABTU ..ada dept outing kat janda baik, pahang...yg ini punya entry gmbr nant kalau rajin akan dibuat..kalau x..tgk je dlm fb haha...baru dpt gmbr dr kamera2 org..maklumla saya xde kamera huhuhu..ada org bwk lari ekeke  ...
cerita sabtu mlm ahad...ada family dinner + org belanja hahaha...abg n kakak ipar turun dari melaka...so diorg belanja mkn mlm tu, kebetulan parents pun ada kat sini..tmpt my sis smpi dia fly next month .....smpi umah dr janda baik tu dlm maghrib....mandi2 smyg jap...trus kuar g bangi...janji jumpe kat bangi...bangi area plg senang cari kedai mkn sbb berlambak2 kedai kat situ...
tadaa....flower utk hari Ibu dan Bapa skali lah hahaha...maap la buruk je rupa bungkusnya...cari last minute...pastu wrap sendiri ngn apa2 yg ada kat umah tu ekekke

....so mkn kat village view....kedai dia sbelah petronas tp kedalm skit...kedai ada kolam ikan....okeilah kat sini...xde la lembap sgt serve makanan mcm kat yunkies hut tu....makanan pun ok lah....

pas mkn blk umah trus terbungkam tdo....ngantuk+ penat....penat men kejar2 ngan budak2 hahahah...kurus auntie ni tau ekekke

AHAD plk...hari mkn2 sedunia ekeke...ari ni family ngan kak abg in law smua nk dtg umah...dtg melawat kawasan haks haks....so masak2 la skit...baru best leh makan2...menu plg senang NASI AYAM hehe.....

bhn-bhnnya....

air rebusan ayam

xpernah masak byk2...takut jgk xjadi, kalau xjadi depan tu ada jusco hahha...

xsmpt nk amik gmbr makanan...dh di 'ngap' hahhaa

'bergurau senda..pastu gaduh merajuk ekekeke'

'wah flower kat laptop cik bie lah'


alhamdulillah jadi gak aku masak hihihi...kembang2...diorg kata dh lulus dh leh kawin dah ni ...'Mak, nak tawen' :p...




7 jari2 menari:

hijauoren said...

dh boleh sgttt sgt dh tu... bile bie?? bile??? heee =p

k.imah said...

nk mkn nasi minyak gak ni...

bie said...

mona : hahaha...bile ek....mmmm...susah nk jwb ni ekeke
k'imah:haha buleh2...tggu ek tggu hahaa

NaZa said...

"makcik tolong la carikkan calon suami untuk anak makcik ni yek..." hahha.. rasa-rasa ada orang marah x? kehkehkeh

bie said...

"ala makxik xbaca blog lah nak" hikhikhik.....haha entahlah xde kot haks haks

yUs said...

haah da tgh tulun cari dah pon.....tp hanya Dia jua yg menentuknnye kn kn hehehehe

bie said...

errrkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...