About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, May 17, 2010

sesi syok sendiri

sabtu lepas..ada appointment ngan doktor gigi...rsnya lama benar xgi cuci n polish gigi ni..rugi2 kalau xbuat sbb leh claim hehe..n klinik yg plg aku suka pergi adalah Poon Dental n surgery, sri petaling...sbb doktor dia ensem ...chinese guy ekekke...haha xdelah sbb utamanya, dia buat sgt lah lembut xrasa sakit or ngilu pun...kalau ngilu pun sikit2 je..xmcm beberapa klinik gigi yg  pernah gi b4 ni...di tonyoh2 tu mak ai ngilu smpi berair mata ni tahan ngilunya...xpe aku dh blacklist dh klinik tu hihi..kn dh ilang 1 customer...cuma yg klinik Poon Dental n Surgery ni kena buat appointment awal2 beberapa mggu sbb slalu je full huhu..dh org suke...mesti lah rmi pergi kan...

so lepas settle urusan  tghari tu..maka trus g ampang ngan my sis n jugak heret skali anak2 nya ekeke...ada apa kat sini hehee...dpt jemputan dr kwn dia  utk cosway punya makeover...utk selected member only tmbh2 lak kedai tu kedai kwn dia ...apalagi kitorg mmg cpt aje bab2 ni hihihi...free cpt je kalau byr merangkak nk gi....igt nk bwk mak skali...tp mak blk kg lak smggu ..kakak sorg lg lak ada gotong royong kat skolah...rugi2 :p  

sib baik la budak2 ni ok je xmeragam...senang keje...cuma si kakaknya lah potpetpotpet...dia mmg pantang nmpk makeup...ms tgh disolek dia pun sibuk gak lah, abis diintainya alat2 solek tu ..'syuhada nk pki apa ya".."lepas ni nk pki yg mn"..'nk lipstik"...etc2...ni kira menggunakan alat2 makeup cosway punya....makeup dia simple je tp ok lah bg aku...xde lah tebal mcm tepung gomak...n xdelah jgk buat shading2 ke apa ke...jerawat ku still boleh nmpk dr dkt hahaha...

so pas makeup2 sesi photoshoot plak...kakak aku okeilah ...ms remaja dl dia mmg kaki amik gmbr haha...kalau mcm aku ni ..Ya Allah kaku mcm kayu nk pose hahaa...smpi chinese guy tu nk tergelak tgk aku...even dh bend kan kaki..dh bengkok kan bdn..tp still rs mcm robot hahaa...

budak kecik ni pun sibuk gak la nk join sama...haha......yg ni pulak tdo ...sib baik senang tdo....ini lah hasilnya.....
licin kan kan kan kan hahahaha...jgn lah terpedaya ngan tipu daya photoshop hahahaha...
gmbr2 len..lg2 lain kat fb..xlarat nk upload

4 jari2 menari:

kirana said...

betul la dr poon tu mmg best...ensem mgm ensem..buat keje lembuttttttttt ...mmg tertawan hahahaha
lama dah tak gi..tahun ni nak kena gi jugak


kakak bie mmg pandai posing :)

bie said...

haha..kan kan...ensem dan buat keja lmbt je hihi...haha kakak bi mmg...dia photogenik skit...gmbr dan dia xleh dipisahkan hihihi

hijauoren said...

hamboi bie... okla tu posing.. kne belajo sket lg (mcm aku pandai sgt posing =p)

bie said...

haha tu la mona, nk kena blaja lg ni...kaku sungguh...smpi photographer pun asyik nk tergelak je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...