About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, May 23, 2011

寿司三昧を食べてみましょう

maknanya mari makan Sushi Zanmai ..baru smlm mkn ari ni dh terror tulis jepun tuuu kuikuikui..kalau slh translation sila salahkn google translate  ;p

smlm abg ipar telah bermurah hati membelanja kami kami kami dan kami mkn sushi sbb kakakku mls msk haha ok tipu tipu. Sbnrnya dari hari tu lg diorg teringin nk mkn sushi zanmai...tp ms yg first pergi dl kat Garden Midvalley tu org ramai beratur pjg..perut lak dh lapar so cancel jelah mkn..mkn food court je.
So percubaan kali kedua adalah di sunway piramid..semalam. pas magrib kuar elok2 je smpi xde org beratur lg..lepas kitorg smpi je pastu brlah pjg berderet kat blkg.
  ini adalah budak demam..btl2 demam..panas btl badannya...tp smpi2 je sunway demamnya trus kebah hehe demam duk umah ek
dh dpt tmpt sesi mengorder pun dijlnkan...bila ty aku nk order apa..jwpnya "order jelah pape hahaha"...bukannya aku tau pun mn best ke xbest ke...so biar org terror mkn sushi je lah yg order2..aku order dlm perut je haks
                                                                               green tea
                                      kicap manis dan kicap masin..kicapnya bkn mcm kicap kita
                                        ini harga makanan yg berputar2 berpusing2 itu...ikut kaler piring
                                  sblm mkn tangkap gmbr dulu... mcm gemuk jee kn..slh posing tu
original punya tauhu...ms peknen dl kakak aku mkn benda ni je kat jepun sbb tu anak buah putih je..tp dh mak nya pun dh putih :p...tmbh makciknya pun putih jugak cikit nak jugak
Unatama Don..ada nasi, telur n beluttt..nyumi2..tp kalau rs perut kecik amik set kecik jelah sbb nasi dia mcm nasi pulut gitu...cpt kenyang....
                                             errr..apatah nama dia..cik yus sila bg nama...
                                                                    dah sihat dahh
                                                         sup xtau nama jugak hahaha
                                                                    salmon bla bla bla
                                  fiery oyster roll (yg merah)..yg putih xtau nama xsmpt snap menu ekeke
ini namanya buat 'peace' ya adik2..mcm ni gayanya

lepas dh abis..pusing2 dlm sunway tu..situ kn byk la menan2...pastu ada ferry wheel...naik sorg rm5..yg len2 ada dlm rm3...
muka excited
lepas tu kite main kuda kuda pulak
mintak maap lah...ank sape ntah tudung merah tu...ish ish..teringin ke??...xlah penuhkan tempat kosong je ;p

2 jari2 menari:

YuS said...

hahaha ayo smlm tk mau salin...yg nasi tu ebidon...yg sup tu miso sup namanyeer....:-p sape kate aku malas masak..dah tiba2 ade org mengigau nk mkn sushi aku on je laa

bie said...

hahaha..kn dh tulis tipu2 tu ekekke..mls nk salin :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...