About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Friday, December 2, 2011

"nape cikbi mkn kek besday cikbi kat luar"

                                  danggggg!! hahaha kena soklan cepumas oleh anak buah..

     so tghari td singgah baker's cottage serdang bli ini...walau dh belated kn bkn diorg tau pun belated ke x
     asalkn ada kek besday n tiup lilin fuh fuh fuh hehehe
                                                                     nakkkk??xbleyyyy
                                                      posing mmg kesukaan diorg hahhaa
                                                                          poyo :p
tiba2 budak tecik ni merajuk sbb nyanyi lagu hepi besday org len hahaha apedaa..besday iman kan dh lepas
                                                     nk tiup jugak tp xtiup pun ..duk tenung je
girls with besday girl hahaha..nk jgk girl kn
mango mousse cake

acara main2
jumm men angry bird
terbalik la lastik tu iman

lepas tu men girl -girl pulak
akhirnya dpt jugak barbie idaman kn kekekeke
tadaaaaaaa

sekiannnn
owh lupe..

sedikit penghargaan buat nuffnangssss sbb bg sy tiket TGV free sempena my besdayyy yabedabeduuu, 4kpg okei hehe..thn dpn bg lg ya hehe..maka tlh dpt menonton twilight ngan free hahaha tp my sis kat jakarta kata twilight dia tgk sana lg pjg especially bab ehem2 hahaha..tp kat sini dh kena potong rsnya ;p...sbb mcm xde pe sgt bab tu kikikiki mode:gataiii...

3 jari2 menari:

YuS said...

hahahah aku pon terkejut bile syuhada tanye soklan tu kat aku...agaknye bard kut yg ckp...hehehhe

~hidayah~ said...

hahahaha tu soalan tricky syuhada tu spy cikB dia beli kek n tiup2 kat umah, muahahha... laser tu ayat soklan camtuh, ekekeke

bie said...

kakakkaa..kalau tgh minum air leh tersedak tu kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...