About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Saturday, March 12, 2011

Prince Court Hospital...korg mampu ke ekekek...

aku pun xmampu hikhik....prince court hospital ni kiranya tergolong dlm hospital mahal2 lah, tmpt dato2 tan sri tan sri, Agung ,menteri2, artist2 cth mcm siti dll dan lain2 org2 besar mendapat kan rawatan...Sib bek gaklah ada opismate yg bersalin kat hospital ni ..dptlah kami smua merasa membuat lawatan muhibbah ke sini..padahal rumah dia kat puchong je ekekek...tp kami nk melawat kat spital jgk hihihi..    
                                          pintu masuk prince court..igtkn msk hotel mn lah td
tp opismate bknlah dr golongan dato2 datin2 ke apa...tp ni slh satu panel hospital company husbnd sini.. xknlah opismate aku lak punya panel kn...means aku punya panel gak lah haha..xtau la spital ni actually kepunyaan petronas ke or petronas cuma ada saham dlm ni..org petronas sila jwb hehehe...tulisan kat logo/lambang pun dah kaler petronas hehe...petronas ada kerja kosong x..nk anta resume ni..dgr bonus berbulan2 hihihi
                              
                                                      halah halah  sukenya yg baju merah tu :p
                                                                               cari2 bilik
 sehat..smgt baby..baby girl 3.48kg..nama harsya hassina...lbh kurg mcm tu lah..xigt dh..maklumlah dh dimamah usia kehkehkeh..nant tanya ibu baby smula
 D.O.B..kawanku bersalin caesar..so blh lah pilih tarikh lawa skit...11.3.11 hehe. ..nk comel lg suh doktor operate kul 3.11am/pm hehehe
                                                   silalah order kalau berani hahaha
milo?? dh leh dpt 1paket serbuk milo nih
                                                             mmg btl2 lawatan hospital nih hihi
                                                                 sensor  kat kaki baby
sensor  kat tgn si ibu jgk ..utk xnk kasi tertukar anak ke..org culik ke uat lari ke apa kan...kelasss kn hehee
            nk dtg nek heli pun blh hihi ... tmpt helikopter mendarat.... pemandangan dr bilik
borak2 ngan myfrend n husband...bilik yg diorg duduk tu dlm rm150 sehari..owh camtu leh lah bersalin kat sini gak haha..tp tp bilik je lah 150, yg len2 dia cas..nk bantal..nk sofabed..nk cerek...nk cawan..nk 3 in 1..nk toiletris,nk  berus gigi ubat gigi bla2, nk air botol tc...smua dia cas...dh mcm hotel gitu..  diorg ckp management baru..dl rm200 tp fully lengkap. Pastu korek2 ty lah my fren bersalin operate kat sini brape? so dia ckp lbh kurg dlm 9k-10k ..huyooo...sib bek company tanggung kn ekeke..kalau byr sendiri harus hantaran dinaikkan :p..itu kalau baby girllah

sukenya dpt cuci tgn ya hehe....meh nk kasi tau ni auto hand sanitizer..letak tgn je dia terus sembur..tp bau busuk...haha yelah obat kn ..sila buat2 kagum
aicehcehceh...ni amik berkat ke ekeke...amik berkat pe ke benda..kawin pun lum lg hahaha..sajeje ni  nk bau baby..bau baby kan best. Beginilah lawatan smbl belajar ke hospital mahal hikhikhik

2 jari2 menari:

ana-kirana said...

jakun sunnguh budak baju pink tu hahaha
agaknya bila co nak jadikan panel hosp tu

bie said...

hahaha...dlm mimpi jelah kak ana co nk jdkn panel hosp tu ekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...