About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Tuesday, February 22, 2011

cendol oh cendol

Lepas tgk rancangan jalan2 cari mkn (JJCM) ari tu kat tv3 beberapa mggu lepas...maka tekan2 gps lokatoo yg ntah pape ni maka smpilah jugak kat sini ari ahad lepas hihihi...kedainya adalah kat jln rampai niaga 5, rampai business park, setapak. Tp di sbbkan gps yg ntah pape tu xde nama jln ni ..maka haruslah taip jln 2/27A...dekat2 dh lah tu

Wahab's Cendol

masa sampai tu org agak ramai plus tghari kan..panas2 mcm ni mkn cendol adalah sgt sedap..
sila tick menu yg nak atas kertas kuning ini 
mcm2 jenis kombinasi cendol 

mcm2 pilihan ABC 

 lain2 menu


                      cendol special (ada cendol,pulut, durian,tapai ubi,kacang,aiskrim,cincau,jagung etc)

cendol pulut+kacangmerah+jagung+aiskrim

rojak sotong

rojak special (ada ayam seketul, udang, sotong kurita, telur, udang dan  jugak rojak mee etc) ..ok kasi tau awal2 yg ni regenya rm13 xsilap ..sbb awal2 pun xtau men order je ekekek...dan pinggannya sgtlah bsr
kasi zoom skit..dan kalau rasa perut anda kecik silalah kongsi 2 3 4 5org... nant akan jd org tamak slalu makan xabis hahaha

                                                            waktu urusniaga 8pg-1pg

 no 43, jln rampai niaga 5, rampai bussiness park, KL

kalau rs2 xnmpk kedai yg mn 1..yelah first time dtg kan...sila cari oldtown white cofee...sebaris dh tu..or kalau dr belah hujung bgnan 1 lg..ada kedai papa rich

selamat makan cendol...lepas ni dtg nk mkn cendol je..xnk mkn benda len huhu..kenyang tersangap2 termenguap2..huhu

6 jari2 menari:

~hidayah~ said...

ni pi makan cendol dgn sapa?

bie said...

ngan kengkawan lerr :p.. ajk mek yu dia kata jauhhhhhh hahaha...

ana-kirana said...

sedapnya tengokk..
baru ni baru rasa cendol madu rembau..sedap gak..
leh ler try kalau turun nogori..
cendol madu rembau dkt taman rekreasi rembau

bie said...

cendol madu ek, mcm best je..kena try tu...hehe nant kalau turun sana gi terjah ke situ pulak

YuS said...

weiii nak p makn tak ajak akuuuuuuu

bie said...

hahaha.. bkn xajak..ari tu org dh bgtau..kata jauh lah nk gi :p... so aku kasi presentation dulu lah haha..lenkali nk dtg lg blh..dh set dh tmpt tu dlm gps hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...