About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, December 6, 2010

MAHA International 2010

Pg isnin yg nyaman..terserempak dgn si pelangi yg cukup indah dlm gerimis hujan. Smlm hari terakhir MAHA2010 sempat la menjejakkan kaki utk kesekian kalinnya. Ari yg sgt panas huhuhu…sabtu tu mendung pulak…kn best berjln kalau cuaca redup mcm sabtu tu…kami gerak dr dengkil dlm kul 9 lbh smpi dkt kul 10…tu pun br belok je dr trafik light hospital serdang tu jln dh stat jem..
                                                          si adik yg dh tensen dlm kesesakan
                                                               Si kakak yg masih bertahan

dr 2 lane dh jd 4 lane...dh jd one way pulak..kesian org dr belah sana nk lalu xboleh dah...tapiii kami ada ini hihihihi..

Tapi walaupun ada ini pas…tetap jugak kena hadap jem yg mcm siput itu sbb pintu masuknya sama je dgn visitor …xdelah dpt pintu masuk vip :p …Cuma ada ni dptla parking best skit ,dekat dan boleh menapak aje xyah nk tggu tram….kami park btl2 kat belakang hall D..tempat medan makan dgn agrobazaar tu…dan juga jgn menggatal nk pki high heels dtg sini melainkan kaki korg cukup kebal hahhaaha

                Bhgn pokok2…mysis sempat bli pokok limau purut n harum sundal malam..
                                                             ini pokok cili ya adik2    
                                                              
                                                              utk si peminat orkid
bhgn buah2-an etc..buah nangka yg nk sama besar dgn org sebelahnya..ku hanya membeli buah kedondong dan asam cicah je
org terbang :p
Cuma dr sini nk ke bhgn ternakan, tanaman etc kenalah nek bus…rupanya kat blkg tu ada lg bykkkkk tp kami dh xlarat jln… pusing2 ngan nek tram n bus  jelah…..sbb dh ckp kat anak buah nk tgk horse kan….so kena la tunaikan…kan blk umah dok ty2 pulak…ada juga pavilion negeri2

                                                              Ini pavillion negeri saye hikhik

                                                     Pameran ular di pavilion negeri perlis
                                                         suh pegang takut :p

Bahagian agrobazaar…tempat utk nk try sample2 makanan ;p…majoriti produk2 tempatan kat sini…selalunya byk dijual di tesco2…tp diorg kata bukan dlm tesco tp kat luar2 booth produk IKS tu

          Slmat tggl MAHA2010…jumpe lg MAHA2012…tahun depan xde ya..2thn sekali je

p/s: salam maal hijrah 1432 H...jgn lupa baca doa akhir thn n awal tahun ptg ni….

4 jari2 menari:

YuS said...

heheh best semoga sundal harum malam ku cepat2 laa berbunga

Anonymous said...

I be enduring infer from a only one of the articles on your website at this very moment, and I unqualifiedly like your fashionableness of blogging. I added it to my favorites entanglement page muster and last will and testament be checking assist soon. Cheer report register into public notice my site as approvingly and fail me be acquainted with what you think. Thanks.

Farah Ikin said...

hi bie..hang telah di tag oleh aku..kalau sudi lah join GA kat blog i..hihi

bie said...

yu: hehe cpt2 lah berbunga nk tgk berhantu ke x ekeke
anon: not really understand what r u trying 2 say
ikin: hehe ya ke...ok2 nant akan ditgk hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...