About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Friday, December 3, 2010

Inner Tudung

Ini lah inner ayunar ayunar yg dikatakan dlm entry ari tu ...so far so good haha aiceh... takat ni ni inner yg saya rs best n selesa utk dipakai sbb satunya dia xmelekat kat dahi...dan xperlu nk tetas2 kat hujung nk kasi muncung bhgn depan

yg ni dipanggil 2 tone....2kaler, bleh pki dua2 belah...leh pki jd 1 tone or 2 tone...ada gak 3 tone  tp yg tu xbli ari tu...... contoh 1 tone...entry b4 ni yg kaler kuning n purple tu pun inner ayunar gak..
                                            ni anak patung baru caye...namanya cik ayumi epal

shawl corak abstract ni sgt best...selesa...kain lycra kalau xsilap...dia ala2 berat cmtu..so jatuh pun cantik....juga bli kat sana

yg ni pulak kalau nk buat 2 tone ..just lipat nek 1 lg keatas jd lah 2 tone ...tudung merah tu aku pggl tudung anting2 hihihi...sbb dia mcm anting2 kan atau org pggl tudung gipsi....kalau btl2 pandai adjust letak kat telinga jdlah mcm anting2 hehe...kat ayunar pun ada jual tp yg ni bli ngan opismate....kat website dia pun ada kalu nk tgk2..sila tgk2 sini ;p ...
tgk depan dia muncungkn xmelekat...tudung ni mmg berkedut2 ya ...so xyah rajin2 gatal tgn nk gi iron...membazir bil letrik je ;p ...anting2 tu jugak boleh digunakan utk melibas sesape yg buatkan korg marah or sakit hati ...libas je ngan anting2 tu hahha...

kalau rajin  jugak..inner ni leh buat mcm2 stail...stail slanting mcm ni...pastu sepit ngan clip...oh comeiii...nant nk bli sepit lah wahahaha...
                                                       saje kasi gelap2 skit...cover jerawat ekeke .
mcm2 lg stail boleh pegi tgk dkt ayunar blog or website jualan dia...dia pki lg cantik plus tuannya pun lawa...tp spt kata dia...kena confident...xconfident pki camne pun pasti xselesa...inner ni dijahit sendiri oleh dia n yg best kita boleh pilih sendiri nk combination kaler apa...

p/s: xde apa2 komisen pun...sekadar berkongsi benda yg best ;p...chau cin chau bubye....weekend ni smbg gi MAHA lg kalau xujan..sungguh  gigih kaki ini berjln hiks....

2 jari2 menari:

YuS said...

yesss mmg best laa ingat nk carik lagik warna len wat koleksii

bie said...

jum2 bli lg...bli yg 3tone pulak hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...