About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, September 20, 2010

2 & 3 Syawal

Raya pertama duk umah terima tetamu, hari raya kedua pulak ..turn kami keluar beraya ke rumah sedara mara...seawal kul 10 pg mengetuk pintu umah org hiksss
tudung je baru..baju recycle dinner tahun lepas hiks tp baru 2 kali pki.. .kira baru jugaklah kn :p


 
 camne nk dpt gmbr budak2 ni gelak mcm ni? hahaha....sebut ramai2 'ayahsu busukkk" hahahhaa....gmbr ku bukan gmbr control ayu ya hahaa...a..ku mmg xsuke senyum nmpk gigi...maklumla lalalalalalalaa....... hahahahaa...gmbr atas tu gmbr terkandid je :p......taip kali raya umah pakcik aku ni...buaian ni la port glamer kami amik gmbr hahaha...xcaya tgk gmbr thn lepas...pun ada jugak
 
 

3 syawal pulak -majlis cukur jambul anak buah...cukur jambul kat sini xmcm kat tmpt len..kat sini xde berendoi2 or marhabban ke apa...cukur jambul kat sini dibuat pada ari ganjil kelahiran baby cthnya yg ni ari ke 25

 majlis dibuat seawal pagi lepas subuh...lepas org2 smyg subuh ya...tgk tu jam menunjukkan pukul 6.50pagi hehe bukti.....dan dihadiri kaum2 lelaki xkira la baby lelaki ke or baby pompuan... org pompuan dtg gak tp lepas tu lah dtg utk makan2



 tok imam ngah riba baby.. xtau sgt aturannya sbb aku dok ngintai je kat tepi tgk hihi.. ... tgk pastu nant sikit sorg aku gunting rambut baby kiraan ganjil smpi berapa org ntah...pastu bangun n selawat...pas selawat dan doa ..dh abisss..masa utk makannnn...dlm kul 7 lbh dh abis...n nant sendiri cukur smpi licin


                   baju je smlm :p tp dh mandi ok time ni hiks...tp mcm muka xmandi je kan muahahahhaaaaa 

                                                                     Izz Zahra Ayumi yg dh botak

ptg tu pulak igt nk ke tanah merah ada kenduri kawin....tp giler jem mengalahkan KL....1jam setgh hanya baru 2km bergerak...pengsaann...akhirnya patah balik umah tdooozz 

3 jari2 menari:

ana-kirana said...

anak kwn kak ana..laki nama..izz zahran..hehe leh jadi kembar :P

yUs said...

hahahah berbaloi2 cuti sampai 2 minggu...best raya tahun nih....

bie said...

kak ana: hehe..dh dkt sama dh tu nama...bolehla jd kembar hihi
yu: kan kan..best...berbaloi2...xsempt nk abiskan bunga api je b4 blk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...