About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Thursday, July 29, 2010

peningla.....

 saya pening nk pilih biskut apa utk dibuat tahun ni hahahahaha...tgk yg tu nak buat tgk yg ni nak buat...smua nakkk....last2 mau tunjuk je gamaknya last minute hahaha...haiiippp xbleh xbleh...tukun2 dh ada kat umah tu...haruslah  kena biar bekerja keras...bukan utk hiasan hahahaha....lgpun hari tu b4 rege nek dh rembat 4kilo gula kan :p

amacam kengkawan2 ku...jd x projek kita tahun ni kuikuikui....dh pilih biskut msg2 hikhikhik...tiba2 jumpe biskut ni mcm best lak....I chupp dulu ya hahaha...snow almond  ..presentatation tu yg ptg ..kalau cantik mesti rasa nk try  mkn  hahaha...rs no 2 :p
yg 2nd maybe shortbread ke or biskut ala2 famos amos ke (ala ala ya...so kalau nant mcm xsama...sbb tu namanya ala ala je)....tp shortbread acuan ada 1 je jenuh nk tggu sejuk utk nk masak yg seterusnya. ...mcm xbleh je ..
so kakak2 abg ku sila bli biskut len ya kalau nk buat blk...hahaha...raya tahun ni mcm best je hihi..umah berwajah baru...akan ada baby baru lalallalalala...maybe smua blk....so adik ku sila bli bunga api byk2 ya...ish2 apa ni blum puasa lg dh pikir raya ...yelah opis dh suh submit leave planning utk raya nant kn...:p

skg ni  mlm2 mkn xcukup khasiat hahaha...dan dan je xcukup khasiat...ari tu peti ais turun temurun 3 keturunan tu dh rosak...akibat perbuatan sendiri ngehngehngeh....bila peti ais ni rosak tetiba rasa nk masak mcm2 la pulak...nk buat itu lah inilah.....oh gedikla  sungguh..(@^@)

2 jari2 menari:

kirana said...

tgk2 kena dok opis buat kueh tapeout :P

bie said...

a'ah tu la kan...karang dok kena buat kueh tapeout je xsempat nk buat kueh bakar2...kena tunjuk2 akhirnya haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...