About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Thursday, April 22, 2010

Teman hidupku hari2....

Tiap kali mau tgk tv maka tgn terpaksa la jadi antenna dan kaki pulak jd remote control hikhikhik...remote dh ilang skali ngan keta kelisa dl...letak dlm keta lama sbb nk g cari yg baru sama mcm tu..yg tu dh rosak...tp skg dh lupa camne rupanya...so kaki lah ganti jd remote tv hahaa...xsopan sungguh...ni kalau mak mertua tgk geleng kepala hahaha...kalau kaki halus mulus cantik xpe gak :p

signal plk kat umah xlawa...plg lawa dpt pun tv3...tu pun berpasir2 gak la gmbrnya...nk tukar tv len antenna pun kena la berkejar keras...dok terlentang tertonggeng blkg tv bwh tv atas tv pusing sana pusing sini...last2 fedup tgk je tv3... smua crite kat tv3 tgk apa yg xtgk...smpi  k'ana pun gelakkan aku tgk jidin :-D ...haih nk uat camne tu je yg plg lawa gmbrnya time tu hahaha

tp xpe skg  dh tak tgk jidin lg dah sbb  dh ada iniiii.....hihii

oh ms ni tgk crite bila musang berjanggut..kelakar critenya, pastu br test channel baru :p...haha org len dh lama ada...aku baru nk psg hihi, kalau nk astro beyond xdapekla...kena tukar tv dl br leh dpt rs effect dia, pki tv ni uat rugi je haha...tv ni pun dh dkt 5thn berjasa..beli sama2 ms duk ngan akak b4 dia kawin dl..kira reta turun temurun lah ni ...button menu dia pun dh bengong..nk kuat kan suara dia p tukar channel lak hahaa...xpe pki je smpi ke hayat dia..:-D

maka dr ari ni aku dpt menonton dgn aman...xperlu nk bersenam lagi malam2 ya....aku tgk tv, tv tgk aku....amik pakej yg murah je, pakej rm49.++ kos psg rm50, kontrak sthn ...tp kalau nk pindah nant dia kata kena charge  rm150 ya huhu....mahalnya

tajuk entry xleh blah hahaha sila abaikan...nk uat camne dlm hati ada taman....ayat pun bertaman2 bunga jgkla

3 jari2 menari:

kirana said...

tak leh tgk la cete jidin tu hiiihi..

eh mahainyaa upah nk pindah astro...kdg2 ada ofer..free jer..mcm kak ana dulu pindah free..

NaZa said...

kena tunggu ada offer ke baru dapat free? eh aku ada astro pun still tgk jidin ekekek... kadang-kadang la sebab malas nak tukar chanel lepas tgk buletin tv3 tu..

bie said...

k'ana: tu la mahal kan...bek terminate dan psg br ekeke...br rm50...tp kalau lum abis kontrak xleh terminate..kena denda 500...kena cr yg ada offer lah kalau pindah b4 abis kontrak

naza: apa brg tgk jidin dh astro ni hikhikhik...tgk la AXN ke SWR ke muahahha..xpe jidin dhnk abis xlama lg...kot2 ada crite best ganti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...