About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Friday, April 2, 2010

ciuman di kala pagi


kalau dpt ciuman cam kat sbelah nii best lah jugak kan kan.... uppsss utk 18thn ke atas...akibatnya pun best lah jugak ekekeke tp kalau dpt ciuman cam kat bwh niii???? adeiii la.....

alkisahnya di pagi isnin, keluar nk gi keje ...smpi kat roundabout berhenti lah sbb keta ngah que nk masuk roundbout gak...lama gak lah rsnya aku berenti...smbl2 baru nk try  belek2 jerawat kat cermin yg tumbuh bak cendawan pas hujan.. tetiba2 sekilas ternmpk dr cermin pandang belakang sebuah myvi dtg dr blkg dh dekat dh masa tu tetiba dia mcm cemas n cuba memusing stereng scptnya utk masuk lane sblah...tp apakan daya....usaha nya tak berjaya...lalu menghentam belakang kereta aku.......berdentummm!!

akibat dr ciuman xbest td ...mcm ni lah rupanya...sian kan  dh  mcm pipi senget sebelah dh jdnya huhu

aku : "haiya...camne u bwk...ckp telefon ke berangan?"
guy :" xde xde, I xckp telefon...I pun xtahu"(muka cam blur n terkejut kot)
aku : "ni mesti bwk laju la ni"
guy :" tak tak I xbwk laju pun"
aku: dlm hati ( byyklah ko punya xlaju...dh hancur dpn myvi tu...xlaju camtu...sib xkena radiator, kalau x xjln trus myvi tu)
ni kereta that guy...xlaju ke camni?laju xlaju dia hentam ,smpi cermin pandang belakang keta ku tercabut dan terpelanting skali trus terkena dahi pecah trus jerawat...eh tipu tipu xde la kena dahi terpelanting jatuh kat tmpt kaki...trus xsempat nk belek jerawat2 ni....
ckp byk pun xguna....karang ada yg kena hempuk ngan lock stereng gak kn...kalau fahrin ahmad ke aku xhempuk...mintak name card je haks haks..so g  balai  uat report...claim insurans dia lah ...org bengkel janji dlm 3 hari leh siap itupun kalau xhujan sbb nk cat kan...harap2 cpt2 lah siap huhu..patah kaki jdnya...sementara tu tumpang lah member g blk opis....sib ada opismate duk kat apartment yg sama...itu kepentingan cr umah tmpt ada org keje sama tmpt hahahaha
hai hai asyik kena cium je...kita xbuat..org len yg buat...dulu kelisa dh pernah kena skali...tu pun masa tu xsmpi setahun gak...best agak nya cium2 ni.....







Kete lama yang sudah arwah.... huhuuuhuhu.....
sob sob sob.......ni kereta lama......tp kuat gak lah bumper dia ...ms kena hentam dl tu xlah barai lg walaupun wira punya bonet dpn dh lipat dua


so ari ni ,..jumaat dh dpt keta  nya,br pas dpt td....gmbr selepas ciuman dilap......masih lg pesona SE xde lah bertukar jd elegance lak hahaha....moga2 pasni selamat lah dr terkena mengena dikena dan mcm2 kena lagi huhuhu

alhamdullillah elok cantik je dia buat...puas hati la ngan bengkel ni..kebetulan dia berenti masa accident tu n tlg sama gi report ..yg len2 dia buat kan ..amik report etc....just bg doc je kat dia...kali ni senang skit lah..dulu mcm penat skit...kena uat sendiri g situ sini tepon situ sini...kalau ada sape2 keta accident leh la anta sini ..nant leh minta contact ngan saya ya....kalau ada keta nk kena tarik pun dia leh gak tlg supaya xblacklist :p...wah tiba2 aku buat network lak hihihi

p/s: mekasih ya org itu --<<@@

5 jari2 menari:

yUs said...

haiyaaa ciannye pesona yg mempesona...kene cium dek myvi lak...cepat2 laa sehat ye...lepas nih buat mandi hajat laa mintak jauh dr excident

NaZa said...

lor.. sian je kete... xmandi bunga ke masa baru dapat. hiih

bie said...

kak yu & naza : dh mandi bunga, mandi hajat mandi yassin pun dh..dh nk kena gak nk uat camne huhu

bie said...

maybe tuan keta kot yg nk kena mandi bunga sbnrnya ngeh ngeh ngeh

yUs said...

kuang2 okei ape tuannye lak pi mandi bunga kasi berseri2....single mingle tape mandi bunga..kalu da mak org bahaya mandi bunga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...