About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Friday, March 19, 2010

aku meroyan jap

huhu lawa lawa mmg elegant .....nape lah lmbt sgt kuar...mau aku guling2 meroyan jap...xpelah yg ada skg ni pun  lawa :p nant aku gi makeup kasi lagi cun melecun nant(nant bila ada duit ekeke) ...tukar tyr ngan sport rim...pastu kasi tukar itu ekzos kasi ada bunyi vrooommmm vroooomm hahaha...(keta auto :p xkemana bunyinya lainlah manual) gmbr2 dicilok dari sini...maklumat lanjut pun leh baca disini...haha mls nk copy...
sini

bumper depan ngan side mirror cun lah

facelift persona adalah new 32bit ECU..old version 16bit....xaci huhu...lampu blkg design lain LED..ada org kata mcm new merc E class..mmm xtahulah xpernah naik merc...tp skali tgk mcm saga punya design...lagi kat radio dh ada compartment..kn senang tu nk sumbat brg ekeke...
ada usb port ni pun xaci jgk huhu ....gps pun kasi gak...rega high spec (H-line) beza dlm rm300 ngan SE (tp interest rate dh naik :p)....tp yg len2 xde beza byk pun sama je haha nk jugak tu :p...sbb ni facelift je bkn totally new model...bumper depan ngan side mirror je yg aku berkenan....
apapun syabaslah proton kerana makin berrtmbh mantap....kasi thumb up 1 atas kerja keras pakar2 kejuruteraan mereka....bkn senang ooo nk buat keta aku pun xpandai ngeh ngeh ngeh.....pas ni tukar engine pki cps lak ke...next is  tgk waja replacement lak...apapun persona n waja  mmg best part handling dia lebih2 lg time buat corner :p...berbaloi2....

2 jari2 menari:

yUs said...

hehehe ala dia tukar sket2 je tuh...nnt mu make up biar jadi mcm tuh laaa

bie said...

hahaha...kalau make up xde dh jd mcm tu...lebih dr macam tu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...