About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, January 20, 2010

potong..potong

maka sudah dpt potong 1 lagi wish list yeay!!potong 1 yg nk ditmbh byk lg :p ..bila nk test ni...bila nk test ni ...rembat kat senQ mines....tuk member card ada less rm5 je...plus rm15 lg utk extend 1 year warranty lg..so jd 2thn warranty..so kena lenjan habis-habisan dlm tempoh warranty ni...kalau ada rosak ke apa senang ..

yg ni elba 42L...plg besar 50L pun ada tp cam gumuks la pulak xberkenan den...suka sbb buttons tepi tu chrome silver...ada sesetgh tmpt button dia kaler itam tp bkn chrome...dlm nya ada lampu...leh golek2 ayam sekor :p
terjumpa meja putih ni kat jusco...sbnrnya meja tuk tv..tp aku bli utk letak oven ekeke...rm39 je..tp psg sendiri lor...kat bwh tu leh la uat letak brg2..acuan2,mixer..dll hihi

2 jari2 menari:

NaZa said...

sila masak n bawak ke opis. ekekke

bie said...

naza: hahaha..kena test kat umh dl..kan bwk xsedap uat malu je hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...