About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, December 7, 2009

dinner & memanjakan diri

Dinner jumaat mlm sabtu yg agak hambar......dgn sound system yg carca marba,asyik silap je...makanan kurg menarik..goodis beg pun xde :p..sonok sbb ada member2 je...ngan sonok tgk baju2 org hahhaa...gambar sendiri xbyk tgkp...byk kat kamera org...numpang masuk muka hahhaa...kebetulan tema pun sama ngan anugerah skrin mlm tu....
ini lak cerita b4 raya hari tu...dpt satu invitation card for free facial try di body perfect utk pemegang credit card maybank..outletnya kat ampang, sunway dan jugak ada di midvalley. tp mcm biasalah tempat2 mcm ni nant dia promote suh amik itu ini...kena sendiri pandai2 ngelak lah..yg aku dpt ni namanya RF face rejuvenation treatment consist of 3 things firming, lifting n ntah apa benda 1 lg. so kbtln aku pun dh lama xuat facial ni...so amiklah chance ni utk memanjakan wajah ku ini ekekeke

appointment dlm kul 3...kul 12 dh ada dah..bkn excited nk uat facial pun..tp sbb nk gi terapi minda yg len dl :-p ...misi mencari kasut utk dinner. B4 uat facial dia scan dl tgk kulit muka camne...beauty consultant tu ckp bhgn pipi aku ok, tp bhgn T-zone iaitu dahi dan hidung yg congested. Congested? mcm teruk benor je bunyinya hihihi.

masa uat facial...abis la segala mak nenek kat muka aku ni dikorek2 dipicitnya..kuat tul...menjerit2 aku...dlm hati ;p...merah gak la muka ku slps tu...skg ni dh okeila ..dh kurg skit kesan2 yg dia picit2 tu...b4 facial tu ada la dia massage2 skit from head to toe..siap ngan foot massage n spa...mcm g spa lak hihihi

so pas abis sesi berfacial...beauty consultant tu advice la slalu buat facial sbln skali plg tidak..ni sbb aku dh lama xuat facial tu bersemi segala benda..n kena picit kuat2 biar btl2 kuar..kalau xkuar xleh gak...takut jadi oil seed...n lama2 akan jd mcm kutil kecik kat muka...time tu xleh nk buang dh...kena laser je baru ilang...sbb zaman skg x mcm zaman dl...environment skg xsebersih dl lg. aku ya kan jelah hihihi...

2 jari2 menari:

kirana said...

gadis berlitup purple tu sapa tu?auwwwwww gedik sungguh hihihiih

beli eternal beauty :),ekke promo2

bie said...

hihii..sape tu haha...
xmampu la nk beli EB...byklg wish yg len nk dipenuhi dl ekekekee...yg tu last2 lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...