About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, August 10, 2009

1 entry 4 cerita

Dh bercerita episod duka...kita tukar kena episod lain pulak...ari duka tu jugak..dpt berita suka..alhamdullillah atas rzekiNya..Dia tarik yg itu Dia kasi yg ini...walaupun dh terlmbt aku uat entry ni hehe..maklumlah beberapa hal nk kena settle pasal kete tu...bukan xbersyukur ...

************************************

okei itu psl kete..bercerita psl kecantikan plk..aicehceh..dh namanya pompuan...hahaa..ni ttg kecantikan dlman..dr skg lah kena jg kan,umur pun dh bertmbh.....so sajeje tgh mencuba produk bidadari ni..sblm ni mkn yg lain,tp maintenance tggi lak hehe.......ini bukan khas utk org dh kawin je..kanak2 seawal usia 13 thn dh boleh mencuba...ia bukan jamu...tp sbg makanan tmbhn...cuma sukatan kurg lah skit aku amik..kebaikan dia byk tp mls nk paste kat sini..pjg sgt kan penuh satu page ni..google je kat intenet..ada byk crite psl ni..hehe..rs dia sedap..masam manis..xdela manis n pekat sgt mcm madu..kalau madu ..aku mmg xleh telan camtu je...mcm lekat kat tekak je



sblm mkn ni harus lah seeloknya didetox dl badan..utk buang segala mcm karat dlm perut yg dh bertahun2 melekat dlm tu..ekeke..supaya khasiat yg diserap nant lbh berkesan..detox pun aku amik je yg DCL je..skg mcm2 ada kat tv..senang la nk membuang,xde la mcm memulas2..selain detox boleh jugak guna utk memngurangkan berat badan n utk pelawasan bg yg ada mslh membuang..beli ngan blogger kirana je hehe..tlg promote :-)
*******************************************************************
ni pulak psl tudung...nmpknya virus tudung berawning makin kuat menjangkiti kwsn persekitaran aku ini hahaha..cuma tggl aku dan naza je yg msh immune ekeke..ni pn dh terkena tempias2 skit...so smpat la mencuba tudung dezahra yg dibeli oleh blogger kirana ari tu ekeke...penyebar virus terbesar hahaha...try kat toilet je..so abaikan muke aku yg xberseri tu..maklumlah dh ptg nk blk hahahah..mm..bila try best la jugak material kain dia....mcm nk beli satu je uat raya..haha.. ni la tuan punya tudung...hehe..yg kat bwh tu saje je gedik nk try
***************************************************************************
sempat gak aku membeli 1 dr wishlist aku..it seblm kete ilang..sempat g merembat kat senQ mines..so dh blh buang 1 wishlist..tmbh yg lain lak ekkee..smpi bila xabis wishlist camni haha...ni la yg sempat dipenuhi hihi....

tp..terpaksa la simpan dl uat tukun..yelah nk try pun ..nk kena kuar pi beli brg gak kan..skg pyh nk kuar..so simpan uat hiasan dl haha..xpe anggap la aku bli skit..nk beli semua skaligus ..sakit gak bila rs byk kuar kan ekkee..ni pun mula2 igt nk beli skali ngan oven..tp simpan2 asyik guna uat benda lain plk..smpi bila xcukup..so beli dl :-)

15 jari2 menari:

kirana said...

bagus2..tolong promote ehheheheh


lawanyaaaa tudung sapa tu hehehehehhehe

pi beli cepat bieeeeeee

buzzybug said...

Bie, yang pakai ubat kat mata hr tu camna? berkesan tak?

bie said...

kirana:heh..mood beli tudung xde skg ni..

buzzybug:emm..xgi checklg mata hehe...rs xturun sgt..tp bukan nk kata xberkesan..tp orgnya asyik lupe je nk pki..ada separuh lg xabis,,,ekeke..nant la akan dirajin dan diigt jugak utk pki ..nant bi update hehhe

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Earlier I thought differently, thanks for the help in this question.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...