About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, July 20, 2009

Penantian itu sgt2 lah menyeksakan jiwa raga

dh tgk2, dh try2, dh belek2..tp xnk amik dl..last2 dh xde huwaaa..
gmbr diambil dr website crocs
kehkeh keh...tajukk kemain...dl xminat sgt crocs ni sbb mcm buaya...pastu rege mahal sgt...tp pas tau kat mines ada outlet yg jual crocs ngan separuh harga n ada lak design yg lawa mcm atas tu...minat tu dtg smula...first2 g dl tgk2...try2 je..size pun ada..tp tu la...gatal xnak amik awal2....org tu dh ckp..nant dtg mest dh xde...
pabila tdo asyik trgt2 je kasut ni hahaha..poyo je..call blk ty...tp dia ckp cuma tggl size 8 je utk kaler yg aku berkenan tu huhu...so terpaksa la booking...tp xtau la bl ada stok...arap2 stok baru masuk ada size n warna yg aku nk..nk warna tu jugak!!warna tu jugak...inilah penantian yg menyeksakan haha

kat mines tu rege dia murah..bukan sales ya..sbb kasut2 yg dijual tu yg stok xabis kat kedai2 crosc seluruh asia..semua kumpul kat situ...ya ya je aku ckp sluruh dunia kat org haha...n mmg ori lah cuma limited design n kaler..info dr sumber dipercayai hehe

bilakah akan smpi wahai kasut idaman ku.....huhuhu

2 jari2 menari:

kirana said...

huish..sampai bila sale nya
kasut budak ada byk tak

bie said...

k'ana:smpi bila2 sbb ni bukan sales..mmg kedai tu harga dia lbh kurg sprh dr harga asal......kalau tgk website crocs..yg mines tu dipggl outlet..yg kat tmpt lain dia pggl store..kasut budak pun ada gak..pi lah cuci mata..kak ana kan rajin cuci mata hehehe ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...