About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Tuesday, June 30, 2009

APA KATA MEREKA

apa kata mereka..last week khamis-sabtu ada program teambuildg, kat subang jerrr hahaha..ini last activity masa team building "MOMENTS OF TRUTH". masing2 lekatkan sehelai kertas kat belakang, n org len akan komen psl kita...kira tulis belakang la bukan ckp belakang hihi...boleh la nk mengutuk ke nk mengeji ke nk memuji ke hahaha...sbb xtau sape tulis kan...so ini yg diorg tulis psl saye hihi...nk gelak pun ada...mcm xbtl pun ada..or bkn xbtl tp sendri x realise hahaha.. xkisah la just for fun kan ...terima je semua


komen2 mereka: ada 25 dr 30 org..sbb xigt dh sape yg lum tulis

1. I don't know you,but u r cool!
2.very cheerful & friendly
3. nice fun
4. nice person
5. fun
6. good mentor ...mcm tau je sape tulis :-D..mentee aku la ni
7. happy and hardwork
8. helpful
9. talented
10. cheerful
11. cheerr.....xphm tulisanyg ni..maybe cheerful
12.fun and cute (adorable) ...perasan sekejap haha
13. enjoy person
14. friendly
15. cheerful
16. shy
17. happy go lucky
18. shy
19.happy person
20. team player
21. cheerful
22.nice
23.so funny & nice
24. has potential, need to show
25. nice dance on your traditional dancing

yg last tu yg plg nk gelak ..rasa keras semacam je nari chinese dance tu..kihkihkih ...bos besar dan bos kecik ada gak suh tulis...suruh tu hihi...tp xtau yg mn satu ...hahaha...semua cam baik2 je..xnmpk lg yg xbaiknya..kang semua lari hihii..byk komen cheerful n happy..hihi ....padahal ms 3 hari kat sana hati ngah berperang ngan sesuatu hhuhu...tu tdo xnk bgn2 tu...tp xbest outdoor activity xbyk la.....tp lebam gak dua2 betis ni memanjat btg paip pvc tu ,slh landing kaki kot...tp best..rs nk panjat lg haha..


apa motip gmbr ni? xde motip ..saje tunjuk gebar yg membuatkan aku tdo xsedar2 haaha..xsempat n berendam dlm bath tub huhu

5 jari2 menari:

NaZa said...

bag ku tu interframe dlm gambo ni plak. ekkeekke

ada bbrp word yg sama je tulisan n comment. hihih

kirana said...

tak buleh nk clik nk tgk tulisan boss
tapi rasany yg no 24 tu komen dia..

k.ana tak pasan bos ada tulis ke tak ..silap tak suruh hehe

- h A r h A r h A r - said...

:) hi salam perkenalan. blog ini best. banyak2 info2 berguna dan menarik. kunjungi blog saya juga ya

bie said...

naza: hehe tu la beg sape tu letak situ tu hahaha..byk yg sama je tulisan nya

k'ana: hahaha..mmg xleh click pun sbb disable klik punya function...emm maybe jgk kot no 24 tu bos besar nya komen..sbb ayat dia ala2 tekno gitu hahaha...tu la len kali suh tulis ekekeke

harharhar: slm perkenalan jugak

faiz said...

air liur sapa tuhhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...