About me

My photo
nk anak dopblas org..kembar kembar kembar kembar ekekeke
Feeds RSS
Feeds RSS

Tuesday, April 28, 2009

Public speaking

sepatutnya esok n lusa ada training@kelas for public speaking...tapi telah dipostponed ke lain waktu ...yezzaaa...bercerita psl public speaking ni...nilah benda yg plg xsuke@plg benci
dari zaman sekolah lg...aku kan pemalu hakhakshaks..poyo je...

mgkn ditambah satu lg faktor yg mengurgkn keconfident aku nk public speaking..hehe..kalau sesiapa yg selalu dgn aku tentu blh perasaan...ada satu huruf yg azab la amat aku nk sebut hehe...huruf apa kah itu..yaa..huruf R..hahahaha..jgn gelak...

cerita1: ms kat U dl..adala kawan baik aku..nani..dia selalu suh aku sebut satu perkataan ni "Malboro"...kalau aku berjaya..dia akan belanja aku baskin robin...ms tu tu lah ice cream mahal...tp sampai ke skg aku xberjaya mendpt adiah tu..tp xpelah skg aku beli sendiri je hahahahahha

cerita2:bila nk sebut nama ayah sendiri hehehe..kan ada huruf R kan depan...slalu 2 3 kali org akan berty sbb xjelas...last2 aku amik pen ..tulis sendiri hahaha....sian ayah aku

kesimpulan:aku telah meletakkan syarat ..nama2 anak2 nant xleh ada huruf R yg mn kombinasinya menyukarkan aku sebut hahaha...kalau takat nur tu xpe lagi....dan kedua xleh dok kat tmpt yg nama tmpt tu pun susah nk sebut,cth cam kinrara ke...kang sesat pulak tetamu nant hahahaa


p/s:tp public speaking tu dipostponed je bukan dicancel...huwaaa...

5 jari2 menari:

kirana said...

hahahaa ye ke bie..tak perasan lak
cuba sebut nama anak kak ana tgk hihihi

bie said...

ana:hahaha..adriana boleh lg..xperasan ek..xpe2 bgs2...sbnrya tgk combination R dgn huruf2 vokal..ada yg ketara ada yg xketara bunyinya hahaha...boleh pulak camtu

NuLi FotoBloG said...

WAH WAH... selamat berblog

NaZa said...

cuba sebut 'fakhry' nak dengo sket. hihihi

bie said...

nuli:hehehe..selamat2

naza: fakhry pun boleh lg hahaha...dia kalau R+A or R+O yg ketara sgt hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...